Dunatáj Természet- és Környezetvédelmi Közalapítvány

Játék

jatek

Határtalan Harta projekt

Határtalan Harta - Kézműves Közösségpont projekt

Projektünk a Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP 3.1.5. konstrukcióban Határtalan Harta Kézműves Közösségpont címmel indult 2017. áprilisában.
 
• a kedvezményezett neve:Dunatáj Természet- és Környezetvédelmi Közalapítvány
 
• a projekt címe: Határtalan Harta - Kézműves közösségpont és programsorozat
 
• a projekt azonosító száma: EFOP-1.3.5-16-2016-00265,
 
• a szerződött támogatás összege: 21 854 719 Ft,
 
• a támogatás mértéke %-ban : 100%
 
•  a projekt várható befejezése: 2021. július 29.
 

2017-ben Bútorfestő Közösségpontot szerveztünk, megrendeztük Múzeumok Éjszakája nagyrendezvényünket.

2018-ban a 20 alkalmas Bútorfestő foglalkozás végetért, eszközbeszerzések (fénymásoló, szekrények, asztalok, székek) történtek és kialakítottuk Harta Kossuth L. u. 33. szám alatt  Kézműves Közösségpontunkat, melyben az elmúlt időben számos foglalkozást, kiállítást rendeztünk. 2018-ban is megrendeztük a Múzeumok Éjszakája nagyrendezvényt és megvalósítottuk a Közalapítvány téli, 4 alkalomból álló előadássorozatát. Elindult hatartalanharta.hu honlapunk.

A 2019-es évben 20 alkalmas tutyikötő foglalkozássorozatot tartottunk. Ebben az évben is megrendezésre került a Múzeumok Éjszakája nagyrendezvény és a Közalapítvány 4 alkalomból álló téli előadássorozata is. Tavasszal Az ünnep öröme címmel szerveztünk hímestojás kiállítást, majd a Föld Hite kiállítás volt látogatható augusztus végéig. A nyár folyamán egyhetes, napközis honismereti tábort szerveztünk Hartán.

2020-ban Harta rajzban kisközösségünk kezdett el működni, sajnos azonban a járványhelyzet miatt nem tudott teljesen kibontakozni, mint ahogy elmaradt Múzeumok Éjszakája nagyrendezvényünk is. Néhány koratavaszi előadás és nyári szabadtéri rendezvényeink, mint a Gólya Roadshow és Szalakótagyűrőzési bemutatónk valósulhatott csupán meg. 

A projekt részletes bemutatását tűzte ki célul ez a honlap. A kisközösségek munkájáról itt olvashat: http://hatartalanharta.hu/kezmuves-kozossegipont , megvalósított programjaink beszámolóit itt találja:   http://hatartalanharta.hu/programok

Látogasson el hozzánk személyesn is, szeretettel várjuk!

 

Képek

« Vissza

alert_bezar

Ajánlja a cikket ismerőseinek!

KÜLDÉS

alert_bezar

Gratulálunk
Sikeresen megoldottad a memória játékot!
Megadhatod a nevedet és felkerülsz az eredménytáblára.

Rendben

Újrakezd

A te időd:

alert_bezar